Lunch med bror
Publicerat den

Idag blev det inget gym. Var så himla trött imorse och vaknade sent. Skulle ju träffa Axel vid 12 för en lunch på stan också. Så jag passade på att städa lägenheten istället. Ordentligt. Otroligt skönt när det inte är så rörigt och dammigt längre. Haha, man kan ju tycka att jag borde ha städat för länge sedan eftersom jag inte jobbar, men nejnej.. Jag har helt enkelt inte prioriterat det. Har inte haft tid. Så det så!
 
Såååå, lunch på stan med lillebror var det ja! Blev en timme på Drottninghof. Riktiga kostymnissar och kontorsråttor som syntes till där. Och så vi såklart. Haha! Riktigt gott var det iallafall och inte dyrt alls. 95:- för en lunch är ju vanligt. Fläskfilé, svampsås och råstekt potatis serverades till mig och Axel beställde grillad biff, bea och råstekt potatis. En timmes syskonsnack senare sa vi hejdå och gick åt varsitt håll. Riktigt roligt var det! 
 
Påväg hem gick jag in i ett gäng affärer och kikade lite. Hittade en suuuuperfin vinterjacka som såklart inte fanns i min storlek. Gick till nästa, där fanns den inte heller. Åkte hem och gick in i samma affär i centrum, där fanns den inte heller! Blev förtusan tokig, jag ska ha den där jackan! Kollade hemsidan också, och vet ni vad? Den fanns inte där heller! WTF?! Dom sa iförsig att dom nyss fått in den och att den hade sålt som smör, men halllååååå? Blev verkligen besviken. Får hålla ögonen öppna helt enkelt...... Suck.
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?