Hell of a nerve
Publicerat den

Iochmed att mobilen gick sönder försvann bloggsuget lite eftersom alla bilder är därifrån. En blogg utan bilder är inte lika rolig som en med bilder. Tycker jag. Men NU är jag tillbaka till 100%. Hämtade ut min ögonsten idag och ni anar inte hur nöjd jag är. Det var som en helt ny telefon. Helt sjukt! Allt var utbytt, skärmen var hel och displayen funkade. Jippie! 
 
Gick igenom centrum påväg hem för ett stop hos Joe and the juice. Wow vilka goda juicer dom har! Beställde en "Hell of a nerve" och blev helt fascinerad över hur snabbt killen bakom disken svängde ihop den. Jordgubb, banan och fläder. MUMSFILLIBABBA! Så himla fräscht. Jag kommer bli stammis där, helt klart! 
 
 
 
Väl hemma var jag såklart hungrig efter allt spring på stan, så jag körde lite "tager-vad-man-haver". Det resulterade i zucchiniplättar med lite soltorkade tomater och marinerade vitlöksklyftor. Det kommer jag göra om, men kanske som tillbehör till kött eller kyckling. Busenkelt var det också. För fyra plättar behöver du ca 5 cm zucchini, 1 msk mjöl, 1 ägg och en nypa salt. Sedan är det bara att riva zucchinin grovt och blanda med mjölet och saltet. Ägget vispar du upp lite lätt och blandar med resten och så var det bara dags att steka! Piece of cake! 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?